fredag 27 mars 2009

Tummen på rätt ställe

Hans tummar satt då inte i vägen. Dom satt perfekt placerad på respektive hand. Efter 1,5 timme var golvet på plats - men då hade han förstås tillgång till en skicklig hantlangare boende i bostaden!

Så ligger det ett vitoljat ekplankgolv och glänser i all sin härlighet. Hantlangarens jobb är nu att fixa golvlister, sätta upp nertagna foder och få tillbaka skåp och möbler i rätt ordning. Så nu gäller det att tummen inte sitter i vägen - utan är på rätt plats!

Jag måste göra lite reklam för denna skickliga snickare. Han är en av alla dessa, som under årens lopp har konfirmerats på Västkustgården, som drivs av Metodistkyrkan. Förmodligen lärde han sig inte att snickra där, möjligen blev han inspirerad av en av ledarna, som är en otroligt duktig hemmasnickare och som ävenledes har snickrat lite på vårt hus - det har blivit ganska många med åren!

Vår snickare heter Bengt och har ett eget byggföretag Smarholmensbygg. Jag kan starkt rekommendera honom!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Cecilia Dalman Eek sa...

Hörru, du måste lägga ut lite fina bilder på ditt nya kök och golv! Det ger inspiration. För trots att du inte gillar snickar-TV (och jag kan förstå dej!) så lyckas de förmedla inspiration. Och nu längtar jag efter att få se hur det blev!
/Cecilia